Τι χρειαζόμαστε:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 λίτρο γάλα
- 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κούπα ζάχαρη
- 3 - 4 κ.σ. μαργαρίνη σοφτ
- 1 βανίλια
Πώς το κάνουμε:
1) Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη. Όχι σε πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας κολλήσει.
2) Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.